По-Доброто

31 юли 2014

По-кината

Filed under: По-глед,По-казнО — by lyvylk @ 8:50
Tags: ,

По-пи е детска учителка, но всъщност през цялото време учи възрастните.

Когато вижда, че са й откраднали велосипеда, наместо ‘fuck’ като обикновените актьори, казва ‘brilliant’. Не претендира, че е щастлива като сестра си, която е бременна съпруга в нов дом, нито че е нещастна, като другата си сестра, която кара кисел късен пубертет. По-пи е на 30 и абсолютно винаги има ново 20, което я прави 10ка. Пъстрите й дрехи бозавеят на фона на личността й. Тя не ходи на токчета, а над токчетата. По-пи няма минало, което да й виси в рамка на стената, нито чертежи за бъдещето, тя е властелин на сегашния момент. Най-безсрамно се самозабавлява на публични места. Привлекателност като по неписаните учебници.

Програмираният от списания и филми поглед в изблик на отчаяние изпортва злеприкривания си коз:

<Тя не е красива!>

<Хахаха>

Някъде между средното ухо и третото око (ЕН-РА-ХАхаха) смехът на По-пи прозвучава като препарат, който пръска по зацапано стъкло.

„Да си добре приспособен към болно общество, не е признак за добро здраве!“ – Дж. Кришнамурти

Инструкторът по шофиране е антоним на По-пи. Неговата зАДача е да я научи да кара по правилата. Очертава се сблъсък на измерения. По-знайте коя планета ще катастрофира от орбитата си.

„Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те превърне в някой друг, е най-голямото постижение.“ – Ралф Уолдо Емерсън

Повърхностното държание на По-пи е отражение на една вътрешност, която е о’кей и спокойно се разхожда без „The Mask“ през карнавала на сериозните. Това е изключение и често остава неразбрано. Точно както Салиери не може да проумее детинското поведение на гения Моцарт в „Амадеус“. Непринуденото й поведение дразни, понеже показва, че „може, по-иначе може“ и катализира дисбаланса у самопровъзгласилите се за сериозни хора. Най-хланокръвно чупи психо-рамката на скучедневието. По-пи е По-пай, на когото не му трябва спанак. Poppy значи опиум. По-пи е Нео без цифрите и лъжиците. Ще го  видиш, когато повярваш.

Тя е прилепче в тъмнината, което със смеха си локализира обкръжението. Щастието й извира отвътре и напоява късмета, който се състои в това да срещне някой, който се старае да говорят на един език. Накрая По-пи гребе с лодка в езеро. Всъщност тя гребе от самото начало.

За тези, които искат да гледат нещо ненатоварващо – По-пи e free mind malware removal. Тук е моментът за download на поведение.

А man needs a little madness or else he never dares to cut the rope and be free

 

 

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: